Κουκουναριές, Σκιάθος, Μαγνησία

ΑΓΩΝΕΣ

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ THE SKIATHOS PALACE CUP

2023

Το Skiathos Palace Cup θα διεξαχθεί για 6η φορά στις μαγευτικές Κουκουναριές, το τριήμερο 5-7 Μαΐου 2023.

Διοργανωτές είναι ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου με την υποστήριξη της Ελληνικής Iστιοπλοϊκής Oμοσπονδίας και του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Σκιάθος».

Το SKIATHOS PALACE  προσφέρει ειδικό πακέτο διαμονής για όσους ενδιαφέρονται να επισκεφθούν την Σκιάθο το τριήμερο του αγώνα και να βιώσουν την εμπειρία του νησιού σε συνδυασμό με μία κορυφαίου επιπέδου αθλητική διοργάνωση. 

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο αγώνας υποστηρίζει την οργάνωση www.commonseas.com που ξεκίνησε συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου για τη μείωση του πλαστικού που ρυπαίνει τις θάλασσές μας.

Το Εvent Management του αγώνα έχει η εταιρεία TRINITYEVENTS, με ιδιαίτερα επιτυχημένη δραστηριότητα, ειδικά σε θαλάσσιες διοργανώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.facebook.com/skiathospalacecup/       

www.instagram.com/skiathospalacecup

2022

ΝΟΣ – Η τελική κατάταξη των νικητών του 5ου The Skiathos Palace Cup 6-8/05/22 είναι:

1ος νικητής: Η ομάδα με καπετάνιο τον Γουργιώτη Βασίλειο και πλήρωμα τη Μεταξία Γώγου και τον Ιωάννη Παππά από τον Ι.Ο.Π.

2ος νικητής: Η ομάδα Lucas Team με καπετάνιο τον Παναγιωτίδη Γιώργο και πλήρωμα τη Λαλίνα Πάνου και τη Μαρίνα Χούντα από το Ν.Ο.Ε.

3ος νικητής: Η ομάδα Ναυλωμένοι με καπετάνιο τον Ρωμύλο Πολιτόπουλο και πλήρωμα την Ειρήνη Ρουμπεδάκη και τη Εύα Ζυγούρου από το Ν.Ο.Ε.

2019

ΝΟΣ – Το Skiathos Palace Cup 2019 edition ολοκρηρώθηκε με επιτυχία. Μετά από πολλά, συναρπαστικά races κέρδισε τον αγώνα με 3 νίκες η ομάδα Whisky Flag Team του Γιώργου Καραδήμα, με πλήρωμα τον Γιάννη και τον Κωνσταντίνο Μπουγιούρη, η οποία εξασφάλισε την τελευταία και πολυπόθητη θέση στον Ημιτελικό του Hellenic Match Racing Tour.

1ος νικητής: Giorgos Karadimas και Whiskey Flag Team

2ος νικητής: Marinos George , Nova Sailing

3ος νικητής: Manos Chatzigiannis Space Lab Sailing Team, Ν.Ο.Θ.

2018

ΝΟΣ

1ος νικητής: Γιώργος Μαρίνος, Μάριος Μπένης και Βαγγέλης Κουτσουράς του Ναυτικού Ομίλου Βόλου «Αργοναύτες»

2ος νικητής: η ομάδα ‘sailor moon’ των Μαρία Τσαουσίδου, Αλεξάνδρα Μεντεκίδου και Μαρία Τζιρίνη του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης και του αντίστοιχου των Μουδανιών

3ος νικητής: Λάζαρος Θεοδοσιάδης, Νίκος Γιαμαλάκης και Αμαλία Προβελέγγιου του Ναυτικού Ομίλου Δελφιναρίου

2017

ΝΟΣ & ΙΟΠ

1ος νικητής: Καλδής ΙΟΠ

2ος νικητής: Μαργιόλος Sailing Time

3ος νικητής: Ξενάκης ΙΟΠ

2016

ΝΟΣ & ΝΟΕ

12 ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σκιάθο έδωσαν σκληρές μάχες για 3 μέρες για να αποφασιστεί το μεσημέρι της Κυριακής ο μεγάλος νικητής.Ο μεγάλος τελικός του πρώτου Skiathos Palace Cup, ανέδειξε:

1ος νικητής: η ομάδα της Κοντογιαννοπούλου από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος

2ος νικητής: η ομάδα του Καλδή – ΝΟΕ 

3ος νικητής: η ομάδα της Τσολάκου – Sailing Time

Privacy Preference Center